Song Of The Day : STAY - Rihanna



Udah pernah nonton video klip Rihanna yang judulnya STAY ??

 beberapa hari yang lalu waktu saya pertama kali liat video klip ini saya super melongo looh, ini si Rihanna niat kagaaa sih bikin video klip, yang setau saya (meskipun bukan penggemar Rihanna, tapi sering liat video klip dia yang super heboh, pake baju ini itu, make up yang super, dan pemeran cowok yang selalu ganteng dan seksii , heemm, pasti ngabisin budget yang banyak ya buat bikin video klip kayak begituh, laaah ini kok cuman modal telanjang (mungkin ga telanjang betulan) yang berarti si Rihanna ini engga mengeluarkan budget untuk beli kostum, bener bener no make up, dan cuman di satu tempat doang... yaitu di bath tub... hahahhaha







STAY
All along it was a fever
A cold sweat hot-headed believer
I threw my hands in the air I said show me something
He said, if you dare come a little closer

Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

It's not much of a life you're living
It's not just something you take, it's given
Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

Ohhh the reason I hold on
Ohhh cause I need this hole gone
Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it's hard to know which one of us is caving

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay, stay
I want you to stay, ohhh

Komentar

Posting Komentar

Postingan populer dari blog ini

CAFE 339 - PEMATANGSIANTAR

Jengkol Deui..Jengkol Deui...

Dapet Hadiah..